Arama
Arama Sonuçları
İyice çığrından çıkan spor programlarına çekidüzen verilecek
RTÜK, lig dönemlerinde çokça şikâyet alan spor programlarına çekidüzen verilmesi için TFF ile işbirliği halinde harekete geçti
1,5 milyon öğrencinin yetenek taraması yapıldı
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2020-2021-2022 dönemlerinde ‘Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı’ kapsamında 1 milyon 459 bin 816 öğrencinin genel tarama test ve ölçümlerine katıldığını açıkladı.
"Zihniyetinizi biliyoruz ama gerekçeniz ne?"
Eğitim İş Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay, Resmi Gazete'de yayımlanan Türkiye Okul Sporları Federasyonlarının kapatılması kararını eleştirdi.
Kastamonu Yıldızları’ndan şampiyonluk geldi
Kastamonu Yıldızları Spor Kulübü, 5-7 Eylül 2022 tarihleri arasında Kocaeli/Kartepe’de düzenlenen Geleneksel Uluslararası Kartepe turnuvasına katıldı. Kastamonu Yıldızları Spor Kulübü, yapılan maçlarda rakiplerin hepsini mağlup etmeyi başararak, turnuvayı namağlup şampiyon olarak tamamladı.
“Tesislerimiz tüm halkımıza açıktır”
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de yıllardır uygulanan ve faaliyet gösterdiği tüm branşlarda markalaşan Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları açılışı ve spor teşkilatının 85. kuruluş yıl dönümü töreni gerçekleştirildi. Açılışta konuşan İl Müdürü Asrak; “Sadece sporcularımıza değil, 61 spor tesisi ve antrenman salonumuz 7’den 70’e tüm halkımıza açıktır” ifadelerine yer verdi.
Spor Kültürü Aşılanıyor
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından genç nesilleri erken yaşta spor kültürüyle tanıştırmak, spor yoluyla bedensel ve sosyal yönden sağlıklı gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla geliştirdiği Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi (OLİ), Mustafa Şerbetçi İlkokulunda öğrenciler ile buluştu.
Büyük coşku tam destek
Türk Ekonomi Bankası TEB sponsorluğunda, İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü öncülüğünde, Kastamonu Valiliği himayesinde, ilimiz spor paydaş kurumlarının organizesinde düzenlenen, Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Malzeme Dağıtım Töreni, Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.
'Taekwondo Akademi' yeni spor kompleksine taşındı
2006 yılından bu yana ilimizde faaliyet yürüten ve binlerce sporcuya hizmet ederek, Kastamonu'da spor kültürünün yaygınlaşmasına öncülük eden Kastamonu Taekwondo Akademi Spor Kulübü, yeni spor kompleksine taşındı